EBECO: Kiváló svéd fűtési megoldások már 2 éve Magyarországon

Ha fűtésről van szó, az északi népek nem aprózzák el a dolgot. A norvégok megbízható fűtőpaneljei mellett a svédek is széles skáláját kínálják a fűtési megoldásoknak. Az EBECO családi vállalkozása a padlófűtéstől a tetőig mindent lefed, amire hideg időben szükségünk lehet.  

Mit takar az EBECO név és mit várhatunk tőle?

Az Ebeco családi vállalkozása Skandinávia egyik vezető vállalata a padlófűtés piacon. Azonban nem csak ezen a téren tűnnek ki. Padlófűtés mellett fagyvédelmi és sok más fűtési megoldást kínálnak mind a magán és ipari alkalmazásokhoz.Szakterületük az egyik legátfogóbb termékskálát mutatja a fűtési területen. 

A göteborgi székhelyű céget szakértő munkaerő alkalmazása, a kiváló szolgáltatási színvonal, a minőség és a kiváló ár-érték arány tartotta az élvonalban.

A hatékony fűtési színvonal kínálata mellett sok termék csökkenti energiaköltségeinketis. Üzleti tevékenységük során aktívan részt vesznek a termékek fejlesztésében, amely hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez. Létrehozták az Energy Saver szimbólumot ami segít abban, hogy az ügyfél azonnal megtalálja az energiatakarékos termékeket. A REPA tagjaként (Register for Product Responsibility) az Ebeco® újrahasznosítja az összes csomagolóanyagot (műanyag, fém, karton és hullámpapír) a gyártás során.

Alulról a legkönnyebb felfázni.- szokták volt mondani. Így sokan a padlózat lerakása előtt komolyan elgondolkodnak a padlófűtés használatáról. Az EBECO beltéri padlófűtései eltérő aljzathoz tervezettek, így nem kell aggódnunk, akár parkettát, akár csempét szeretnénk otthonunkba. 

Természetesen a kültérről sem feledkezhetünk meg. A téli fagy rengeteg kárt okozhat csatornarendszerünkben, a csövek elfagyhatnak. Szerencsére a gyár erre is mondott egy okosat: fűtőkábelekkel, hóolvasztó szőnyegekkel óvhatjuk meg otthonunkat, és saját testi épségünket. Hiszen nem mindegy, hogy lábujjhegyen korcsolyázva jutunk el a bejáratig, és a szerencsére bízzuk magunkat vagy kényelmesen belibbenünk otthonunk melegébe. 

Ma már nem kell feltétlenül öt pulóverben, nagykabátban vacogni a tv előtt, mert félünk a fűtésszámlától. A korszerű, modern technológiának köszönhetően a kényelem és takarékosság kéz a kézben járhat. Akár a mi otthonunkban is. 

Bővebb információ a termékekről:  zoldnap.hu